Faylinn

Blondinen.

Publicerad 2010-06-29 21:22:56 i Ytligheter,

Det finns människor här som inte alls kan föreställa sig mig som blondin. Lite lustigt tycker jag som trots allt är född sådan (men gör mitt bästa för att dölja det) och varit det större delen av mitt liv. Så jag tänkte lägga upp en bild från 2006, eftersom att det händer att folk frågar efter bildbevis.

Blir inte roligare än så. Tror bara att det är min mor som faktiskt tycker att det är synd att jag inte har den hårfärgen längre. Sorry mamma.

Midsommar.

Publicerad 2010-06-28 23:33:00 i Vardagstankar,

Hemma efter Midsommarfirande i Kalix och ett antal myggbett rikare. Mysigt var det även om förkylningen var ihärdig och bråkade. Vi var i stugan under hela tiden och Cleo skällde ut en älg klockan 04.00 på morgonen första natten, tur som var sprang hon inte efter den när den travade iväg in i skogen.

Hade inte med mig systemkameran men mobilen höll måttet ganska bra tycker jag.


Mamma, pudlar, massor med natur, dopp i kopp och riktigt mjölk.

Bleh.

Publicerad 2010-06-22 13:06:00 i Mina djur, Vardagstankar,

Sjuk sjuk sjuk.
Har inte kunnat sova ordentligt, vaknat hundra gånger och haft lika svårt att somna om varje gång. klockan 04.00 gav jag upp och la mig på soffan, det är lite svalare här nere än uppe i min loftsäng. Men klockan 07.00 insåg jag att det var ganska obekvämt, så jag klättrade upp igen.

Hittade en jättestor fästing i sängen senare, det var mysigt. Den hade lossnat av sig själv och kröp runt och mådde gott. Förstår inte hur jag kunnat missa den på hunden, hon är ju så liten och en sådan stor sak borde ju synas på en gång.
Stackarn är så uttråkad när jag bara ligger här i soffan, men jag har verkligen ingen ork att aktivera henne idag.I morgon åker jag upp till Kalix, ser inte fram emot flygresan i det här tillståndet.

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela