Faylinn

Besök.

Publicerad 2010-11-29 09:26:00 i Foto - Djur, Vardagstankar,

Äntligen! Började ge upp hoppet om att någonsin få se några andra fåglar än skator på min uteplats. Hade besök av två blåmesar idag som inte var så imponerade av frömataren men talgbollarna dög en stund. Funderar på att bara ha solrosfrön i mataren och kanske köpa en liten hållare för jordnötter, tror att det kan vara mer populärt.

Vinter.

Publicerad 2010-11-25 09:23:06 i Foto - Djur,

Vintern har kommit till Sollentuna och Stockholm också, snön vräker ner. Just nu står en okänd man i gul väst och skottar snö på min uteplats men jag klagar inte, då slapp jag göra det.

Resultat

Publicerad 2010-11-15 09:49:25 i Vardagstankar,

Kollade normeringstabellen för högskoleprovet på studera.nu och jag fick 1.4! Känner mig grymt nöjd då jag inte hade högre förväntningar än 1.2.

Har haft en jättebra och mysig helg med min älskling. Den har känts väldigt lång och för en gångs skull känner jag mig utvilad och nästan redo för en ny arbetsvecka, nästan. Robin har en så otroligt bra inverkan på mig.

Jag har även införskaffat lite Julprylar och några fröautomater och talgbollar för fåglarna, än så länge är det dock bara skator som dykt upp..

Nu ska jag ta och träna lite innan jag drar iväg till jobbet!

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela