Faylinn

Massa nytt.

Publicerad 2010-10-29 09:42:00 i Foto allmänt,

Här har det hänt massor med roliga och spännande saker.
Min far och bror har varit på besök några dagar för att de skulle på en konsert i Globen och de har hjälpt mig omformatera datorn och installera Windows 7! Har kört med Vista sedan jag köpte datorn för 3 år sedan, trots att alla sa att det sög. Så nu har jag ett bättre operativsystem och en dator fri från en massa skit.
 
I onsdags beställde jag äntligen objektivet jag velat ha så länge, Canon EF 50mm f/1,8 II, ett billigt men väl omtalat objektiv. Kunde hämta ut paketet på ICA redan nästa dag och några timmar senare fick jag det försvunna AVI:et och en påminnelse för att kunna hämta ut min reflexskärm också.
Har även på allvar bestämt mig för att börja fota i RAW-format. Känns roligare och mer inspirerande nu när man har lite ny utrustning.
 
Köpte dessa två salt- & pepparkar när vi var i Gamla stan igår, de fick bli motiv för min första RAW-bild. Hur söta är de inte på en skala?

Höst.

Publicerad 2010-10-19 10:29:00 i Foto - Människor, Foto - Natur,

Jag älskar hösten! Några få veckor av skönhet och sedan kommer regnet och rusket.
Just nu går jag och väntar på en reflexskärm som jag vann på Tradera och känner mig lika ivrig som ett barn på Julafton. När lönen ramlar in ska jag äntligen beställa objektivet som jag velat ha i ett års tid nu, av någon anledning har det inte blivit av. Kan hända att jag måste beställa en fjärrutlösare också. Hoho!

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela