Faylinn

Prag

Publicerad 2010-09-30 13:15:00 i Foto - Resor,

Gått igenom bilderna från Prag ett par gånger nu, det är flera hundra så det var inte så bara att välja ut några stycken för allmän beskådan. Otroligt vacker stad är det, skulle vilja visa alla bilder men jag besparar er det.

Födelsedag.

Publicerad 2010-09-13 09:46:03 i Vardagstankar,

Har haft en jättemysig födelsedag och helg. På lördagen fick jag paket och blev bjuden på middag på De Svarta Fåren i Gamla stan av min älskling. Väldigt mysig och fin restaurang och maten var riktigt god.

På söndag bakade vi fika och tårta och bjöd över lite släkt. Där ibland mamma som nu tagit med sig Cleo upp till Kalix. Det känns väldigt tomt just nu, men jag vet ju att det inte är för alltid.

På torsdag drar vi i alla fall iväg till Prag och stannar där till söndag. Längtar så!

Högskoleprovet.

Publicerad 2010-09-03 10:11:24 i Vardagstankar,

Gah! Har anmält mig till högskoleprovet den 23 oktober. Trodde aldrig att jag skulle utsätta mig själv för det, men det är lika bra att göra det nu och även till våren om jag nu ska söka utbildning till nästa höst. Ska nog ta och beställa ett övningskompendium också, så kanske paniken hamnar på en mer hanterbar nivå när jag väl sitter där.

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela