Faylinn

Blött

Publicerad 2012-11-28 19:34:07 i Instagram, Mina djur, Sandra, Vardagstankar,

 
Vyn från vårt vardagsrumsfönster. Än så länge vågar jag inte hoppas på minusgrader så att snön stannar. De senaste dagarna har varit ren tortyr så fort man vistats utomhus. Tar mycket hellre -25 grader och snö än 5 plusgrader och regnblåst -alla dagar i veckan.
 
 
Tunnelbanevagnen var iklädd bokhyllor idag, det var väldigt mysigt måste jag säga. Fick nästan lite julkänsla, nästan. Begav mig ut på julklappsjakt men insåg rätt snart att jag inte pallar med Stockholms innerstad längre än sisådär 30 minuter innan tålamodet tar slut :) Det blir nog aldrig 08:a av mig..
 
Utöver det vankas en förkylning, den kommer smygande och planerar antagligen att bryta ut precis innan helgen, som det alltid gör för mig. Men jag tänker hålla humöret uppe (så gott jag förmår i det här vädret) och planerar julpynt och pepparkakshusbak till helgen med min älskade Robin :)
 
 
Även Cleo hoppas på bättre väder snart.

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela