Faylinn

Blött

Publicerad 2012-11-28 19:34:07 i Instagram, Mina djur, Sandra, Vardagstankar,

 
Vyn från vårt vardagsrumsfönster. Än så länge vågar jag inte hoppas på minusgrader så att snön stannar. De senaste dagarna har varit ren tortyr så fort man vistats utomhus. Tar mycket hellre -25 grader och snö än 5 plusgrader och regnblåst -alla dagar i veckan.
 
 
Tunnelbanevagnen var iklädd bokhyllor idag, det var väldigt mysigt måste jag säga. Fick nästan lite julkänsla, nästan. Begav mig ut på julklappsjakt men insåg rätt snart att jag inte pallar med Stockholms innerstad längre än sisådär 30 minuter innan tålamodet tar slut :) Det blir nog aldrig 08:a av mig..
 
Utöver det vankas en förkylning, den kommer smygande och planerar antagligen att bryta ut precis innan helgen, som det alltid gör för mig. Men jag tänker hålla humöret uppe (så gott jag förmår i det här vädret) och planerar julpynt och pepparkakshusbak till helgen med min älskade Robin :)
 
 
Även Cleo hoppas på bättre väder snart.

Senaste veckan.

Publicerad 2012-11-21 22:45:00 i Instagram, Vardagstankar,

 
Lite instagrambilder från senaste tiden.
 
Förra veckan var min kära mamma här på besök och hon lagade en massa god mat, bl a palt. Nom nom!
 
I helgen var vi till Västerås på dop, det var min barndomsväns son som döptes. Det var väldigt mysigt och trevlig! Hade även besök av en annan barndomsvän över helgen som också väntar tillökning :)
 
På söndagen gick jag och sötnos på bio och såg sista Twilight-filmen. Vilket resulterade i att jag var tvungen att börja läsa om böckerna igen. 
 
Jag har även blivit med iPhone. Kunde inte vänta längre och min gamla telefon gav mig tokryck. Då jag är student så blev månadspriset lite billigare dessutom.. Än så länge är jag väldigt nöjd!

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela