Faylinn

Piano

Publicerad 2012-11-12 13:18:00 i Vardagstankar,

Har totalt snöat in mig på att jag behöver ett digitalpiano. Spelade piano i 7 år men slutade när jag gick sista året på gymnasiet, sen dess har jag inte haft något större intresse av att ta upp spelandet igen, har tappat lusten lika fort som den fallit in.
 
Men nu känns det annorlunda, jag vill verkligen ha ett piano i mitt liv, även om det är ett digitalt. Det bästa jag visste förut var att spela jullåtar och nu när julen närmar sig kliar det i fingrarna efter att få börja plinka igen.
 
 
Hittade en bild från 2004 på mitt piano som står hemma hos mina föräldrar. Synd att de är så galet tunga och otympliga, annars hade jag nog försökt övertala älsklingen om att jag behöver ett riktigt piano.
 
Men jag nöjer mig med ett digitalt så länge, det känns lite mer realistiskt när man bor på andra våningen utan hiss (i ett lyhört hus dessutom). Nu måste jag bara få tag på ett. Tur att blocket finns! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela