Faylinn

Svartvit

Publicerad 2013-08-31 10:00:00 i Foto - Människor, Foto - Självporträtt, Foto allmänt,

 
Ett spontant självporträtt bara för att jag ville testa en idé jag fick upp. Borde bli bättre på att fota spontana och mer känslomässiga bilder. Senaste åren har fokus hamnat lite väl mycket på att allt måste vara tekniskt korrekt, så jag har nästan glömt varför jag började fota från första början. Då var den en känsla, en tanke eller en berättelse jag ville förmedla. Måste jobba på att hitta tillbaka till det igen.
 

Sjuk liten pudel

Publicerad 2013-08-30 15:29:00 i Instagram, Mina djur, Vardagstankar,

Skruttan. Hela natten och morgonen har hon haft diarré (med blod i) och även spytt några gånger. Men jag har fått henne att dricka och äta lite specialmat som jag köpte hos veterinären. Kommer laga eget ris och fisk/kyckling till henne resten av veckan antagligen men det var skönt att få något direkt i handen som jag kunde använda. Köpte även Pro-Kolin+ som ska vara bra för tarmen vid diarré. Usch, det gör så ont i mattehjärtat när hon inte mår bra. Som tur är verkar hon relativt pigg så jag tror och hoppas att hon blir bättre snart.
 
 

Estelle & Thild

Publicerad 2013-08-28 21:03:39 i Skola, Vardagstankar, Ytligheter,

Sedan 1½ vecka tillbaka är det här jag hänger hela dagarna och gör min praktik!
 
Estelle & Thild är ett hudvårdsmärke med ekologiskt certifierade produkter helt i min smak, så just därför känns det extra roligt att få tillbringa 10 veckor här. Det har varit full rulle från start och arbetsuppgifterna är väldigt varierande, så det kul! Jag är totalt utmattad varje dag när jag kommer hem och har inga problem att slockna i god tid, vilket är en skön omväxling. Gillar att ha lite rutiner och vardag igen. Ett helt sommarlov i vuxen ålder gör en lite förslappad, även om det har varit otroligt härligt att vara ledig i drygt 2 månader.
 
(Är ni ute efter hudvårdsprodukter utan konstiga syntetiska ämnen i så testa Estelle & Thild! Jag använder Cleansing Gel Neroli för normal hy sedan två månad tillbaka och är jättenöjd! )

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela