Faylinn

Gospudel

Publicerad 2013-01-24 17:23:00 i Mina djur,

 
Ibland är den här fluffbollen till pudel så gosig att jag inte vet var jag ska ta vägen. Hjärtat svämmer över av kärlek till den lilla odågan. I de stunderna glömmer man hur jobbig och omständig hon kan vara :) 
 
Som pudelägare glömmer man lätt att de flesta andra raser faktiskt hårar. Jag har en tendens att bli totalt täckt i hår när jag gosar med andra hundar för jag glömmer att ta hänsyn till det, inte för att det gör så mycket men jag blir lika förvånad varje gång! Haha :)

Sängar

Publicerad 2013-01-19 14:47:00 i Foto - Djur, Foto - Vardag, Vardagstankar,

 
Pudel och sötnos vilar i bäddsoffan i vardagsrummet. Vi har sovit där de senaste dagarna för att skona min rygg och nacke. Tyvärr får jag jätteont av att sova i vår vanliga säng, vaknar ofta med huvudvärk och stelhet i hela övre delen av ryggen/nacken. Inte kul! Så vi måste nog investera i en ny säng snart som inte är så hård.
 
Men än så länge är det rätt mysigt att sova i bäddsoffan, då kan man ju somna framför TV:n utan att behöva flytta sig sen! Eller som i morse, kolla på serier medan resten av flocken tar sovmorgon :)

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela