Faylinn

Vine

Publicerad 2013-05-13 23:16:00 i Mina djur, Vardagstankar, Vine,

 
Nu har Cleo fått sin sommarfrilla. Det blev avskalat à la råttpudel och inte bollar som jag först hade tänkt. Av den enkla anledningen att hon var för tovig och jag orkade inte reda ut eländet. Dessutom är det rätt mysigt när hon är rakad, för då känner man värmen från hennes hud när man gosar med henne :)
 
För övrigt tycker jag att den här nya appen Vine är superkul. Jag gillar ju allt som har med bilduppladdning, bloggar och communitys att göra, så den här föll mig helt i smaken. 
 
På tal om det, här hittar ni mig också:
 
http://faylinns.tumblr.com/ (allt jag laddar upp på instagram hamnar också här)
https://twitter.com/faylinns (används sällan, men Vine-videos läggs upp här nu också)
 
Instagram: faylinns
Vine: Faylinn

Ute på grönbete

Publicerad 2013-05-12 17:13:00 i Instagram, Mina djur,

 
Nu är det äntligen tillräckligt varmt för att Edvin ska få komma ut i det gröna en liten stund om dagen. I sommar ska jag ta med mig båda fyrbentingarna på upptäcksfärd i skog och mark. 

Parkpromenad

Publicerad 2013-05-11 22:36:00 i Foto - Människor,

 
Älskling ställer lite halvt motvilligt upp som modell när jag vill öva på att fotografera i motljus mitt under hundpromenaderna. Idag blev det lite hattigt, särskilt när solen ville gå i moln hela tiden och pudeln ville att vi skulle fortsätta gå.
 
Den här bilden var inte alls planerad, men jag gillar känslan i den. Och så är han ju så fin, mitt 

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela