Faylinn

Snart åker vi!

Publicerad 2014-04-16 20:09:00 i Foto - Djur, Foto - Vardag, Mina djur, Vardagstankar,

 
I morgon börjar vi bila upp mot Kalix men stannar först en natt i Umeå. Vi ska bo på Scandic Plaza för där gillar de hundar och veganer. Edvin får dessvärre inte följa med så han ska bo på Annas smådjurspensionat, som för övrigt håller toppklass. Så det lär inte gå någon nöd på kaninskit heller i påsk! 
 
Blir mysigt att åka upp och träffa familjen igen. Det var längesen jag var upp när det inte är totalt mörker också, så det blir en trevlig omväxling :)

Inramat

Publicerad 2014-04-15 18:15:09 i Konst,

 
Har äntligen fått tummen ur och ramat in mina tavlor! Fina renen och ängeln med en kanin på huvudet. Har inte orkat hänga om tavlorna så jag flyttade bara om dem lite till förmån för de två nya. Fast helst vill jag ju fylla hela väggen med tavlor, så de får nog hänga kvar tills vidare.

Det här med frukost

Publicerad 2014-04-11 15:10:40 i Mat!,

 
Jag är en frukostmänniska. Om jag missar frukosten tar det inte lång tid innan jag får yrsel, magkramper och börjar svettas för minsta ansträngning. Helt alltvarligt alltså. Dessvärre är jag jättetrött på mornarna så det har hänt mer än en gång att jag inte hunnit äta innan jag måste åka iväg. Så då sitter jag där på tåget sedan och undrar om slutet är nära. 
 
Det här med att köpa något ute när hungern knackar på är något som blivit avsevärt svårare senaste månaderna. Visst, nötter funkar ju alltid och mättar rätt bra. Men de är ganska feta och om illamåendet har kickat in är man inte alltid så sugen på det. En smörgås på stan är ju i princip omöjligt. Allt som är vegetariskt är fullproppat med mjölkprodukter (för tydligen älskar alla vegetarianer ost) och frukt gör ju ingen hungrig människa lycklig.
 
Så nä, jag får nog bli bättre på att 1. Äta frukost 2. Ladda handväskan med typ hummus.

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela