Faylinn

Kallt

Publicerad 2014-01-19 12:59:00 i Skola,

 
Sitter här hemma och jobbar med rapporten till vårt stora höstprojekt (Nu är det förresten så kallt att jag behöver ha mina "hobo gloves" på mig inomhus som jag fick av Robin i julklapp, annars tappar jag känseln i fingrarna). På tisdag ska i alla fall rapporten lämnas in och vi ska hålla presentation för uppdragsgivare med flera. Vi har jobbat med detta sedan vi kom tillbaka från praktiken i slutet på oktober, så det känns bra att äntligen få knyta ihop säcken!
 
Kommer ha fullt upp hela veckan nu innan vi går på praktik. Har massvis med inlämningar som ska vara klara i veckan, så det blir skolarbete all vaken tid känns det som. Ser fram emot att gå på praktik igen och få lite vanliga arbetstider, även om jag misstänker att det kommer bli rätt intensivt ändå :) Jag har fått praktik hos Glitter på deras huvudkontor och kommer att få jobba med projektledning i 10 veckor. Blir nog kul och vädligt lärorikt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela