Faylinn

Veterinärbesök

Publicerad 2014-01-02 12:14:00 i Mina djur,Skruttan har fått problem med ena analsäcken igen.. De blev tvungna att göra hål i den för hon skrek och skrek trots lugnande när de försökte tömma. Usch vad hemskt det var, hade svårt att hålla tillbaka tårarna.
 
Det är tredje gången hon har det här problemet men det är två år sen sist. Hade hoppats på att vi skulle slippa det helt i fortsättningen. Veterinären upptäckte även ett blåsljud på hjärtat, så det får vi hålla lite uppsikt på i framtiden också.
 
Har även bokat tid för kaninskit nästa vecka. Hans konstiga andning blir bara värre, så jag tror inte att det bara är ett visselljud från nosen som veterinären sa sist.
 
Är väldigt glad att jag har båda djuren försäkrade i alla fall, tusenlapparna rinner fort iväg annars. Förstår inte hur man kan vara utan försäkring på sina husdjur. Känns som att man har nog att oroa sig för ändå när de mår dåligt, då vill jag i alla fall slippa oroa mig för om jag har råd med veterinärvård eller ej. Önskar bara att tandvården gick på försäkringen också! Har säkert lagt runt 10 000:- på Cleo's tänder senaste åren.
 
Men var gör man inte för att de ska må bra 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela