Faylinn

Midnight mystery

Publicerad 2014-06-30 20:36:00 i Naglar,

Snubblade över ett marinblått nagellack på HM här om dagen. Det var på rea så det kostade bara 20 kronor och är i nästan exakt den nyans jag suktat efter. Ibland krävs det så lite för att göra en glad!
 
Så därför var jag ju bara tvungen att testa ett marintema på naglarna. Ska leta i mina gömmor och se om jag inte har några guldpärlor att pynta med också.
 
 

DKNY-väska och skor säljes

Publicerad 2014-06-27 20:01:00 i Säljes,

Som jag nämnt i ett tidigare inlägg så kommer jag successivt fasa ut skinnprodukter från min garderob. Därför har jag nu lagt ut en väska (DKNY) och ett par skor på Tradera som behöver ett nytt hem. Klicka på länken nedan för att komma till auktionerna.
 
Dela gärna inlägget eller länken om du känner någon som kan vara intresserad! Skorna är i mycket fint skick och så snygga att jag nog måste få tag på ett liknande par i syntet (och i rätt storlek) i framtiden.
 
Mina auktioner
 

Fyra enkla middagar

Publicerad 2014-06-25 19:43:00 i Mat!,

Jag är i ärligehetens namn inget stort fan av att stå länge i köket, så när jag lagar mat vill jag oftast att det ska gå fort och smidigt, alternativt sköta sig självt. Däremot gillar jag god mat :) Så därför blir jag lika glad varje gång jag testar något nytt som både är gott och som går relativt snabbt att laga.
 
Här följer några av den senaste veckans middagar jag trixat ihop. Allt 100% vegetariskt/veganskt.
 
Grönsaks- och böngryta med smak av curry, spiskummin och koriander.
 
 
 Falaflar med quinoa och grön pesto.
 
Anammas basilikapuckar med bl a svamp, paprika, timjan och havregrädde. 
 
Kikärtsgryta med citron, chili och massor av lök och vitlök.

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela