Faylinn

Krämiga vegocrêpes

Publicerad 2014-06-19 20:48:00 i Mat!,

Jag måste erkänna att idag var första gången någonsin som jag gjorde crêpes. Av någon anledning har jag fått för mig att det är tidskrävande och omständigt, men med facit i hand var det ju inte så mycket jobb.
 
 
 
 
Fyllningen gjorde jag på bland annat havregrädde, torkade kantareller, färsk basilika, lök och lite andra kryddor. Det blev i övrigt en ganska spartansk tallrik idag då jag inte hade ätit något ordentligt sedan frukost och därför bara ville slänga i mig maten. Gott vart det i alla fall!
 
Nu ska jag ge mig på ytterligare ett för mig obeprövat område inom matlagning, nämligen smörgåstårttillverkning. I morgon är det ju som alla vet midsommarafton och då ska här bjudas på en helvego smörgåstårta! Wish me luck :)

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2014-06-19 21:49:36

Såg riktigt mumsigt ut. Lägg gärna ut receptet på vego-smörgårdstårtan om du blir nöjd! Nyfiken :) Lycka till!

Svar: Jag gör den efter det här receptet: http://veganvrak.blogspot.se/2008/09/smrgstrtan-slr-tillbaka.html återkommer med recension! :) tack!
Sandra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela