Faylinn

Here we go again

Publicerad 2014-03-11 12:37:05 i Mina djur, Vardagstankar,Det här börjar vara en vanlig syn här hemma.. 
Åkte till veterinären i morse i tron om att Cleo åkt på en inflammerad analsäck igen. Vi var ju där för bara två veckor sedan för den ena och i januari för den andra. Det visade sig däremot vara en varböld som inte hade något med analsäcken att göra. De kunde inte ge något svar då på vad det berodde på och själv hoppas jag bara på att det var en engångsgrej. Det börjar vara lite väl mycket nu och det känns inte bra att ge henne lugnande och narkos stup i kvarten. Vill bara att hon ska få vara frisk och må bra. Mattes skrutta.

Ny bur

Publicerad 2014-03-06 16:55:51 i Inredning, Mina djur,

 
När jag köpte Edvins bur på blocket tänkte jag för mig själv att det bara skulle vara något tillfälligt. Det var typ en vecka innan jag skulle hämta honom och jag var glad för vad jag fick tag på. Blå botten med rött, blått och gult galler. Det blir liksom inte fulare än så. 
 
I och med nya mattan och lampan så kände jag direkt att nästa grej måste bli buren. Vardagsrummet kommer aldrig att bli bra så länge den står där i hörnet med sina gräsliga färger. Så igår bar det iväg till Bromma Zoomarknad och jag köpte helt sonika en ny bur. Och titta så fint det blev! Hela rummet upplevs så mycket ljusare nu. Helst hade jag velat köpa en större bur när man ändå var i farten, men 150 cm-burarna var gigantiska, så det hade aldrig fått plats.

Bra helg

Publicerad 2014-03-02 19:22:00 i Mat!, Vardagstankar,

 
En bild från tidigare idag då vi (jag, älskling, Teresa och Jonas) åt brunch på Rastaholms Värdshus på Ekerö. De var så himla gulliga där och hade fixat en massa vegansk mat till mig och de var väldigt måna om att allt skulle bli bra. Blev nästan chockad över vilken bra service vi fick! Supergod mat, trevligt sällskap och utsikt över Mälaren, kan inte bli bättre.
 
Det, plus ny matta och lampa till vardagsrummet som vi inhandlade igår, har verkligen haft positiv inverkan på mig den här helgen. Precis vad jag behövde! Det verkar dessutom ha löst sig med hundvakt de kommande veckorna så det var en stor sten som föll bort. Har varit lite nedstämd och gått med konstant oro senaste tiden, så nu försöker jag verkligen njuta av att inte ha en klump i magen. Så härligt känsla :)

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela