Faylinn

Nyfixat hår

Publicerad 2013-08-06 12:28:05 i Sandra, Vardagstankar, Ytligheter,

 
Ny färg och ny längd! Efter att ha väntat och längtat i flera månader på ett ekonomiskt tillskott har jag äntligen varit på ett frisörbesök.
 
Håret är kapat med ca 20 cm och jag minns inte sist mina toppar var så här fylliga och mjuka. Frissan la i en toning i hårbotten då jag hade ca 7 cm råttfärgad utväxt, plus några cm urtvättat rött innan det gick över till brunsvart. Efter det blev det slingor i hela håret och avslutningsvis en nyansering för att tona ner det orangeguldiga sticket lite. Mitt mål är att komma så nära min naturliga hårfärg som möjligt eller eventuellt bli blond i framtiden.
 
Just nu känns det bara så bra. Jag älskar den här längden. Det är fortfarande långt, men inte så aplångt att det inte går att göra någonting med det (eller så att man fastnar med det precis överallt), det var dessutom rätt slitet i topparna innan så det var svårt att njuta av längden på det i alla fall, så jag hade det uppsatt för det mesta. Nu känns och upplevs det så otroligt mycket tjockare också!
 
Här är en bild på hur det såg ut innan. Utväxten syntes mycket tydligare i verkligheten och det mörka var ännu mörkare än vad bilden visar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela