Faylinn

Nytt soffbord

Publicerad 2013-08-18 16:21:00 i Inredning,

 
Jag har länge spanat efter en efterträdare till det mörka tunga träbordet vi haft tidigare, men det har inte alls varit så lätt som jag trott att hitta ett som passar in på mina kriterier. Så när det här dök upp på blocket och Robin godkänt det var det bara att slå till! Bordet heter Stua Eclipse och finns i flera olika storlekar och färger, för den som är intresserad.
 
Dagen efter blev jag så inspirerad av vårt nya bord så jag beslutade mig för att göra något åt väggsituationen:
 
De smala vita hyllorna som syns till höger var kvar sedan jag hade mitt skrivbord i det hörnet, så de åkte ner och jag började hänga upp tavlor (nästan) helt på måfå. Rotade rätt på alla tavlor jag kunde hitta och satte några random teckningar och målningar i ett par ramar, bara för att ha något att fylla ut väggen med. Jag har ju två litografier som väntar på inramning också, bland annat denna, så det kommer väl att fyllas på så småningom.
 
Inspireras av bilder som dessa:
 
Elegant och stilrent, men ändå livfullt med alla tavlor. Det gillar jag! Nu behövs det "bara" en ny taklampa och tv-bänk, sen kommer jag nog nästan vara helt nöjd med vårt vardagsrum ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela