Faylinn

Sängköp

Publicerad 2013-08-13 19:31:00 i Vardagstankar,

 
Om någon mot förmodan har missat det så kommer det här igen:
Vi har köpt en säng!
 
Igår åkte vi iväg till Barkarby för att helt sonika prova och eventuellt köpa oss en ny säng. Först var vi till Mio och provade lite för oss själva och vi hittade faktiskt två vi gillade. Men så lätt nöjer jag mig inte, så vi åkte vidare till SOVA och fick så otroligt bra bemötande! Det var nästan tomt på kunder (så jäkla skönt) och säljaren gav oss en grundlig genomgång av deras sängar, hur madrassen ska kännas, fördelar/nackdelar med olika madrasstyper osv. Och vi fick ta god tid på oss. Efter ca 2 timmar gick vi ut därifrån glada, hungriga och lite chockade över att vi precis lagt en beställning på en säng för en ganska mycket högre summa än vi först hade räknat med. Nu dröjer det "bara" 6-8 veckor innan den kommer.
 
Men alltså. Vilken säng. Jag blir helt pirrig bara jag tänker på den. Även om det blev en ganska dyr historia så tycker jag att det är värt det, jag har lidit tillräckligt i vår gamla säng (snarare tortyrredskap maskerad till säng). Vi är båda supernöjda med vårt val och den här kommer hålla länge länge, och jag ska äntligen få sova gott och vakna utvilad i kroppen.
 
Åh vad jag längtar!
Här sover vi nu och vissa tycker nog att jag tjatat tillräckligt om detta, men alltså, jag funderar på att bränna den på bakgården bara för att få någon form av avslut. Den har orsakat mig så mycket smärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela