Faylinn

2013

Publicerad 2013-12-31 13:45:42 i Foto - Vardag, Instagram, Vardagstankar,

 
Så lider det här året mot sitt slut. 2013 har bara rusat förbi för mig. Jag har fått många nya insikter det här året och även om det varit tungt i perioder så tycker jag ändå att det varit ett bra år! Trots ett ofta kaotiskt inre känns det som att jag hittat mig själv litegrann, hur klyschigt det än låter. Jag har börjat förstå varför jag reagerar som jag gör och varför jag har svårt att hantera vissa saker och situationer. Insikten om att jag är en introvert har helt klart hjälpt mig att acceptera mina aviga sidor, i en värld där extroversion är normen.
 
Jag är väldigt tacksam för att jag fått spendera så pass mycket tid med min älskade familj av tvåbenta och fyrbenta det här året. Både de som bor här under samma tak som mig och de som bor 100 mil norrut. Då vi inte varit upp sedan förra julen är jag väldigt glad för att min familj väljer att hälsa på oss så pass ofta.
 
 
Jag hade några mål för det gångna året, mest ytliga sådana, vilket är ganska lustigt då hela det här året har präglats av reflektion och självanalys för mig. Det kanske är därför inte särskilt många av dem uppfylldes? ;) Men några av dem gjorde det i alla fall.
Mina mål för 2013.
 
Bland annat gick jag som sagt en danskurs och hade gärna gått en till i höstas om ekonomin tillåtit. Min matlagning har blivit aningen bättre och mer varierad (framför allt bättre för samvetet!). Jag har målat några tavlor i akryl, men inte alls så många som jag hade hoppats på. Några andra mål fullföljde jag under en period men det rann sedan ut i sanden, som att jag varje kväll skulle skriva ned något som varit bra med dagen. Och vissa saker gick inte att uppfylla på grund av min fattiga studentkassa, att införskaffa ett digitalpiano till exempel. Men den drömmen har inte dött ännu!
 
 
2014 då? Största målet är så klart att gå klart min utbildning och förhoppningsvis få ett jobb inom en snar framtid efter det. Men jag hoppas även på att jag kan fortsätta utveckla min konstnärliga sida, för det är när jag målar och skapar saker som jag mår som allra bäst.
 
 
 
Så med det önskar jag er ett gott nytt år och god fortsättning! Hoppas 2014 blir ett förträffligt år för oss alla :)
 

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela