Faylinn

Förpackning för ansiktskräm.

Publicerad 2013-02-08 17:36:00 i Förpackningar,

 
Så här ser min första egna kartongförpackning ut. Konstruktionen är gjord i Kasemake, artworken i Illustrator och Photoshop. Det har varit otroligt lärorikt. Saker som tidigare kändes svårgreppat och krångligt har nu klarnat och jag är stolt över min prestation! Inte bara rent designmässigt utan snarare för att jag lärt mig stormformatsskrivarna, skärbordet, fått ett bra hum om materialval, fiberriktning och en massa annat.
 
Jag vet att jag tjatar om detta men det är så jäkla kul att äntligen få göra något utvecklande och meningsfullt. Få lära sig saker! Öva, göra fel, göra om och bli bättre för varje försök. När jag slutar utbildningen kommer jag ha kompetens, jag kommer ha kunskaper som inte varje Svensson har och jag kommer kunna söka jobb jag aldrig hade haft en chans att få utan den här utbildningen. Det känns häftigt! Låter kanske som självklarheter för alla som har en eftergymnasial utbildning. Men man måste nog ha upplevt mörkret för att kunna uppskatta ljuset till fullo ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela