Faylinn

Ny möblering

Publicerad 2013-01-03 19:46:00 i Inredning, Vardagstankar,

 
Den här dagen har jag spenderat i vardagsrummet och möblerat om. Vi har haft säkert 5 olika möbleringar i det här rummet för det är verkligen svårt att få till det bra. Problemet är att det är en dörr (den som syns på 3:e bilden) in till sovrummet på den väggen som mest natuligt skulle vara TV-vägg/soffvägg. Fram tills idag har vi bara låtsas som att den inte existerar och satt möbler för den. Jag som dock är lite känslig för hur det ser ut hemma har aldrig kunnat få ro i det här rummet.
 
Så jag bestämde mig för att istället för att störa mig på den där jäkla dörren, möblerar jag utefter de förutsättningar rummet faktiskt har.
 

 
Jag är nöjd! Mobilbilderna gör rummet så klart inte rättvisa. Det är dessutom lite oordning på prylarna, saknas tavlor och hyllor hänger på fel plats. Men själva grundmöbleringen blev bara så bra. Svårt för andra att förstå men nu när jag går in i rummet känner jag bara lugn och drar på smilbanden. Förut kunde jag ärligt talat bli på dåligt humör om jag satt för länge i soffan. Som sagt, möbleringskänslig ;)
 
 
Det bästa av allt är att vi nu kan använda dörren från sovrummet! Älskar det. De två bilderna ovan är fotade inifrån sovrummet. Blev en helt annan känsla där inne också av att kunna använda en dörr som vanligtvis alltid står stängd. Alltså åh, positiva energier som flödar genom lägenheten! Så klart att en dörr ska användas och inte blockeras. Hej Feng Shui :)
 
 
Nästa projekt efter att hänga upp tavlor blir att införskaffa en ny TV-möbel. Det där är vad som är kvar av vad som en gång var en massa olika delar. Men de har fått ryka en efter en för att göra plats för annat. I verkligeheten ser det faktiskt inte så illa ut som på bild, resten av rummet väger upp det :) Så jag klarar nog av att ha det så en tid fram över tills man hittar något nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela