Faylinn

Kaninen

Publicerad 2013-03-19 17:25:00 i Instagram, Mina djur, Vardagstankar,


 
 
Är så himla glad för att kastreringen verkar ha gett resultat hos Edvin. De första 2 dygnen skvätte han hysteriskt åt alla håll och kanter men sedan dess har jag inte märkt av det en enda gång (våra vita väggar runt buren skvallrar rätt bra...) Så nu får han hoppa lös i nästan hela lägenheten. Som en bonus av att han bara fått vara på begränsat yta senaste månaderna är att han blivit ganska rumsren, det har bara hänt 1 olycka utanför buren på flera månader. Bortsett från bajspluttar då, men de sopar jag bara upp (om inte hunden hinner före).
 
Det blev mycket kiss och bajs i det här inlägget, men som de flesta djurägare vet lägger man omedvetet rätt mycket fokus på sina djurs toavanor.
 
En till sidoeffekt av att lillskit slutat skvätta och inte hoppar runt och gör brunstiga ljud längre är att nu är jag sugen på fler kaniner.... Längtar till den dagen då vi bor i hus och finns gott om plats ute på gården. Har en liten dröm om att föda upp kaniner i liten skala någon gång också. Mys ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela