Faylinn

Hårfunderingar

Publicerad 2013-03-04 20:20:28 i Sandra, Ytligheter,

 
Var till frissan idag och toppade håret. Har varit lite rädd för att det skulle åka flera centimeter men hon gick väldigt varsamt fram som tur var. Håret känns fortfarande lika långt men de fnasiga topparna är borta.
 
Jag har bestämt mig för att testa balsammetoden. Tror att mitt hår och min hårbotten kommer uppskatta det. Kommer antagligen även testa lite andra Nopoo-metoder, så som honung, ägg, äppelcidervinäger och lite annat spännande. Ju mindre kemikalier desto bättre tänker jag.
 
Vilket följaktligen leder oss till frågan om hårfärg. Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska göra på den fronten. Funderar på henna, men samtidigt skulle det vara kul att närma sig sin naturliga hårfärg igen. Och då måste det ju blekas för att utväxten inte ska bli så markant när man väl sparar ut. Dock känner jag mig inte jättetaggad på att bleka eftersom att det sliter så mycket på håret, men samtidigt skulle jag aldrig klara av 4-5 år av blond utväxt mot den mörka färgen i längderna.
 
För fåfäng är jag ju fortfarande. Även om jag vill smeta ägg i håret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela