Faylinn

Paris

Publicerad 2013-11-28 16:55:26 i Foto - Resor, Resor,

 
Vackra Paris
 
Förra veckan var jag i Paris med större delen av min klass. Vi hade ett fullspäckat schema men hann även med lite shopping och sightseeing! Vi gick på flera guidade konstutställningar av olika slag och besökte bland annat en designbyrå som vi hade lite workhop hos (läs mer här http://cba-design.com/en/news/une-lecon-de-creativite/). Det var en väldigt inspirerande resa och superkul att gå på alla utställningarna. Paris är verkligen en vacker stad och även om det här var min andra vistelse där åker jag gärna dit igen.
 
 
Tyvärr var några av rummen på vårt hotell drabbade av vägglöss och vi är nu alla ganska oroliga att vi fått med oss kräken hem. Men nu när man vet om risken har vi kunnat vidta försiktighetsåtgärder vid hemkomsten. Jag kommer vara lite extra uppmärksam det närmsta året också ifall det dyker upp några misstänksamma bett på oss varmblodiga här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela