Faylinn

Förkylning

Publicerad 2013-09-08 14:17:00 i Sandra, Vardagstankar,


 
Så var det min tur att blir sjuk. Vaknade med ont i halsen i torsdags och det fortsatte att tillta under dagen och kvällen. Inte helt oväntat vaknade jag med världens brakförkylning på fredagen. Längesen jag var så utslagen av en förkylning. Jag har nog haft tur de senaste åren. Igår kändes det aningen bättre men jag blev fortfarande utmattad av minsta ansträngning och jag svettades frös om vartannat hela dagen. Idag var första dagen jag kunde gå ut med hunden och fortfarande hade lite ork kvar när jag kom in igen. Skönt.
 
Intressant är det däremot att jag alltid blir sjuk precis innan helgen. Så har det varit hela mitt liv. Fredagar är den stora insjuknardagen för mig av någon outgrundlig anledning. Vilket förvisso har varit skönt för jag har aldrig gillat att vara hemma från jobb och skola mer än nödvändigt. Vet inte hur många gånger jag tänkt "äh det är nog inte så farligt" och gått till skolan/jobbet med typ feber och illamående till följd av halsont. Ja jag är nog lite av en idiot ibland.
 
Men jag gick faktiskt hem tidigare i torsdags när halsontet började bli outhärdligt och mattheten kom krypande. Duktigt av mig att bete mig som normala människor gör vid sjukdomstillstånd. Det blir nog ordning på mig också så småningom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela