Faylinn

Nya val

Publicerad 2014-04-07 22:08:00 i Ytligheter,

 
Ikväll fick jag ett ryck och sållade ut 7 par skor från garderoben i hallen. Några tänkte jag lägga upp på Tradera och några sparar jag till i sommar och bakluckeloppisen i Täby. Har besultat mig för att successivt byta ut de flesta läderprodukter jag har här hemma mot djurvänligare alternativ. Det kommer ta sin tid, jag har ju trots allt jobbat i skobutik i 5 år och många av de skor jag köpt genom åren har varit i skinn. De skor jag inte säljer kommer jag att använda tills de är utslitna.
 
En väska kommer också åka upp på Tradera, men jag är inte mentalt redo att skiljas från alla mina väskor som innehåller skinn ännu. Jag har alltid haft lätt att fästa mig vid materiella ting (grät när jag var liten och vi skulle ta bort badkaret hemma, trots att jag aldrig badade i det). Så det får helt enkelt ta sin tid, men det är troligt att några av väskorna får stanna oavsett. 
 
Appropå det så köpte jag faktiskt lite spontant en väska i syntet här om dagen! (Se bild). Märket heter Fiorelli och säljarna på Accent påstod att den skulle hålla mycket god kvalitet trots att det var syntet. Vi får hoppas att de har rätt. Hatar när väskor slits ut efter ett år eller två pga kass kvalitet. Vill ha saker som håller, särskilt fina saker då jag som sagt lätt fäster mig vid dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är en norrbottning bosatt i Stockholm. Jag bloggar om min vardag, konst i olika former, djur, skönhet och helvegetarisk/vegansk kost.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela